Un violator și-a luat permisie ca să-și bată nevasta și a ”uitat” să se mai întoarcă la închisoare. Unde a fost găsit de autorități

Un violator și-a luat permisie ca să-și bată nevasta și a ''uitat'' să se mai întoarcă la închisoare. Unde a fost găsit de autorități

Dumitru Daniel Grosu, un deținut condamnat la 15 ani de închisoare, a primit o permisie de 24 de ore și nu s-a mai întors la Penitenciarul din Botoșani. El a fost găsit de autorități într-un cimitir. Localnicii din satul natal spun că individul a plecat din închisoare pentru a-și bate soția. Nu se ştiu motivele exacte, la mijloc fiind bănuită o răzbunare, informează Adevărul.

Dumitru Daniel Grosu, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnat după ce a violat o fată de 13 ani. El a executat 9 din cei 15 ani din închisoare și era în regim semideschis.

Grosu se afla în perioada premergătoare analizei în comisia de eliberare condiționată. Cel mai probabil acest incident va duce la amânarea eliberării sale condiționate, ba chiar e posibil să primească și un spor de pedeapsă.