Brăila: Un jandarm a fost înjunghiat de un bărbat pe care încerca să-l împiedice să se arunce de la etaj

Brăila: Un jandarm a fost înjunghiat de un bărbat pe care încerca să-l împiedice să se arunce de la etaj

Intervenție cu final tragic pentru un jandarm din Brăila.Angajatul IJJ a fost înjunghiat în coapsa stângă de un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj.

ISU a fost solicitat să intervină în cazul unui bărbat care ameninţa că se aruncă de la etajul patru al unui bloc. La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, ambulanţa SMURD şi autoscara. Uşa apartamentului a fost deschisă de echipajul ISU, persoana fiind imobilizată de echipaje ale IJJ şi IPJ. În timpul acţiunii a fost rănit un jandarm, fiind înjunghiat la nivelul şoldului stâng. Jandarmul a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital. Persoana a fost imobilizată şi este condusă la sediul IPJ„, se arată într-un comunicat al ISU Brăila, transmite agerpres.

Bărbatul înjunghiat a fost salvat de medici și se află în afara oricărui pericol.

„Subofiţerul a fost transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru a primi îngrijiri medicale. Menţionăm că, în prezent, viaţa nu-i este pusă în pericol. Agresorul, în vârstă de 53 ani, a fost preluat de către efectivele Poliţiei Municipiului Brăila, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila. Urmează a fi luate măsurile legale”, se arată în informarea IJJ Brăila.

Urmăriți B1TV.ro și pe