Brașov: Un bărbat și-a ucis soția și cei doi copii, apoi s-a predat la Poliție (FOTO, VIDEO)

Brașov: Un bărbat și-a ucis soția și cei doi copii, apoi s-a predat la Poliție (FOTO, VIDEO)

Un bărbat de 43 de ani s-a prezentat marți la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și a afirmat că și-a omorât soția și cei doi copii, informează B1 TV.

În momentul în care a ajuns la sediul IPJ, bărbatul era murdar de sânge pe haine. El a rămas în custodia poliției, iar anchetatorii au ajuns la fața locului, intr-un bloc de locuințe. Din păcate, cele spuse de bărbat au fost confirmate.

Soția sa, în vârstă de 42 de ani, și copii, în vârstă de 18 și 13 au fost gășiți decedați.

Potrivit sursei citate, bărbatul se numește Buliga Florin Mircea și era administratorul unei firme din Brașov.

La ora transmiterii acestei știri, Poliția și procurorii Parchetului Tribunalului Brașov fac primele cercetări la locul crimei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)