Explozie puternică la un bloc din Brașov: Bilanțul victimelor (VIDEO)

Explozie puternică la un bloc din Brașov: Bilanțul victimelor (VIDEO)

O explozie s-a produs luni dimineață într-un bloc din Brașov. O garsonieră a luat foc, iar trei persoane au fost intoxicate cu fum.

Într-o interevnție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat că una dintre victime este inconștientă, iar alte șapte persoane au fost evacuate în urma deflagrației.

”Intervenim la un incendiu izbucnit la etajul unu al unui bloc de locuințe, într-o garsonieră. S-au deplasat la fața locului trei echipaje cu apă și spumă din cadrul ISU Brașov, trei echipaje SMURD, o autoscară. Din informațiile pe care le deținem până în acest moment, s-au înregistrat trei victime în urma acestui incendiu. Una dintre cele trei victime este inconștientă. Li se acordă la fața locului asistența medicală necesară de către medici. Alte șapte persoane au fost evacuate.

Nu există pericol de extindere în acest moment. Echipajele sunt la fața locului, am localizat incendiul, toate cele trei persoane sunt intoxicate cu fum și sper să reușim să stingem incendiul într-un timp cât mai scurt”, a declarat Ciprian Șfreja.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat