Britanicul care a câștigat "cel mai bine plătit job din lume" a venit să viziteze România. "Alba Iulia este unică, este originală, este încărcată de istorie şi ar trebui ca toată lumea să vină aici"

Britanicul care a câștigat "cel mai bine plătit job din lume" a venit să viziteze România. "Alba Iulia este unică, este originală, este încărcată de istorie şi ar trebui ca toată lumea să vină aici"
foto: Time

Cel mai norocos om din lume a venit să viziteze România. Este vorba despre britanicul Ben Southall, cel care a obținut cel mai bine plătit job, care presupune promovarea în toată lumea a ueni insule din Marea Barieră de Corali. Ben se află împreună cu soția sa în Alba Iulia, unde va sta până pe 1 iunie, urmând ca apoi să viziteze București și Brașov.

Ben Southall și soția lui, Sophie, au fost fascinați de istoria orașului Alba Iulia și au hotărât că își doresc să o și viziteze. S-au oprit la Cetatea Alba Carolina, unde Ben a probat și armura de soldat pentru a-și face niște fotografii. Cei doi soți au vrut să vadă și cum este mâncarea din zona respectivă, astfel că l-au ajutat pe bucătar să prepare prăjitura Cetății, un desert din ciocolată.

„A fost o mare plăcere să lucrez cu Ben, care este foarte priceput în bucătărie. A fost un ajutor de nădeje? Foarte mare ajutor, nu mă gândeam că e aşa îndemânatic”, a spus chef Cosmin Toma.

Fiind impresionat de ceea ce a văzut în Alba Iulia, Ben Southall va promova acest oraș pe blogul său renumit, „Best Life in the World", acolo unde sunt arătate cele mai frumoase destinații ale lumii.

„Ne place să călătorim şi să vizităm locuri diferite despre care oamenii nu au auzit, aşa că experienţa aceasta de a veni în inima Transilvaniei şi a descoperi acest oraş este de-a dreptul grozavă şi abia aştept să scriu despre asta. Alba Iulia este unică, este originală, este încărcată istorie şi ar trebui ca toată lumea să vină aici înainte ca secretele acesteia să fie dezvăluite în întreaga lume”, a povestit Ben.

„Am avut deja foarte multe experienţe frumoase şi o să mai am. De la mâncare, la frumuseţea naturii, la experienţa culturală. Sunt foarte multe de oferit şi cred că aş mai avea nevoie de cel puţin un an să văd totul”, a spus soția acestuia, potrivit Digi24.

Ben a devenit cunocut mulțumită competiției pentru ocuparea "celui mai bun job din lume", care a avut loc în 2009, în Australia. Acesta este jurnalist de turism și blogger și scopul său este de a călători prin toată lumea pentru a promova insula Hamilton, aflată în Marea Barieră de Corali.