Bucureşti: Anchetă în Poliţie după apariţia unor imagini cu persoane îmbrăcate în poliţişti care par să fure

Bucureşti: Anchetă în Poliţie după apariţia unor imagini cu persoane îmbrăcate în poliţişti care par să fure

Poliţia Capitalei a demarat o anchetă internă, sâmbătă, după postul Realitatea TV a dat publicităţii câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin, în care mai multe persoane purtând uniforme de poliţişti care par a fura mărfuri.

„Am primit imaginile de la un post de televiziune şi ni s-a spus că ele au fost filmate în noiembrie anul trecut de camerele de supraveghere de la un magazin din lanţul Mic.ro aflat pe raza Secţiei 9 Poliţie din Bucureşti. Şeful Poliţiei Capitalei a dispus o anchetă internă în legătură cu aceste imagini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, citată de Mediafax.

Oficialul a declarat că reprezentanţii postului de televiziune care a dat publicităţii imaginile le-au spus autorităţilor că cei surprinşi ar fi poliţişti de la Secţia 9.

„O echipă de la respectiva secţie de poliţie a contactat deja reprezentanţii lanţului de magazine pentru a solicita acele imagini. Urmează să analizăm întreaga înregistrare, pentru a stabili în primul rând cine sunt cei care apar în imagini, dacă ei sunt sau nu poliţişti, şi apoi pentru a vedea dacă ei într-adevăr fură mărfuri din magazinul respectiv. În funcţie de rezultatele anchetei, care a fost dispusă în urmă cu câteva zeci de minute, vor fi luate toate măsurile legale”, a mai spus Diana Sarca.

Postul Realitatea TV a difuzat, sâmbătă, câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin, în care două persoane care poartă haine de poliţişti par a sustrage o brichetă şi două deodorante de pe un raft.

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan