București: Bărbatul care a incendiat opt maşini în Sectorul 1 ar fi dat foc și unui bloc (VIDEO)

București: Bărbatul care a incendiat opt maşini în Sectorul 1 ar fi dat foc și unui bloc (VIDEO)

Bărbatul care a incendiat opt maşini în Sectorul 1 al Capitalei ar fi dat foc şi unui bloc de pe bulevardul Titulescu, informează B1 TV.

”Puțin după ora 23, s-a auzit alarma de la magazinul din spatele blocului, apoi sirene de poliție și de pompieri. Am coborât cu mai mulți vecini să vedem despre ce e vorba. Era un foc aprins în spatele magazinului, care a urcat până la etajul unu și apoi până la etajul doi. A luat amploare, apoi pompierii au încercat să îl stingă. Se pare că cineva a încercat să incendieze mai multe gunoaie și resturi care erau în spate”, a declarat un locatar al blocului incendiat.

Alarma s-a dat in miez de noapte in sectorul 1 al Capitalei. Locuitorii de pe strada Gala Galaction au fost treziţi de o bubuitură puternică şi au fugit la ferestre să vadă ce se întâmplă. Atunci au observat mai multe maşini care ardeau şi au sunat imediat la 112. Pompierii au găsit două autoturisme care ardeau cu flacără, iar cel de-al treilea era afectat de căldura degajată.

La scurt timp, pompierii au fost solicitaţi să intervină pe alte două străzi din capitală unde ardeau cu flăcări mari şi puternice alte maşini.

La mai puțin de două ore de la izbucnirea primului incendiu, un bărbat a atras atenţia unei patrule de jandarmi. Avea hainele arse, asa ca a fost dus la audieri. Numai că s-a dovedit că nu avea nicio legătură cu maşinile incendiate şi a fost lăsat să plece.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.