București: Bărbat rănit şi căzut pe stradă, jefuit de un tânăr (VIDEO)

București: Bărbat rănit şi căzut pe stradă, jefuit de un tânăr (VIDEO)
Captură Video - Jandarmeria Română / Facebook

Un bărbat rănit și căzut pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei a fost jefuit de un tânăr. Jandameria București a anunțat că hoțul a fost prins, iar cercetările au arătat că acesta a mai comis și alte infracțiuni.

Jandameria București, despre cazul unui tânăr care a jefuit un bărbat bolnav

„Pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, jandarmii au observat un bărbat cu răni sângerânde zăcând pe marginea trotuarului. Era aproape inconștient. Colegii noștri s-au apropiat de el și i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței, care fusese deja solicitată”, a transmis Jandarmeria București, pe Facebook.

Aceasta a precizat că martorii strânși au dat informații noi despre ce se petrecuse.

București: Bărbat rănit şi căzut pe stradă, jefuit de un tânăr

„Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii. Jandarmii au plecat în căutarea acestuia. La câteva străzi depărtare, au observat într-o mașină un tânăr care corespundea descrierilor primite. L-au oprit și legitimat, iar, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit. S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Bărbatul a fost dus la spital, iar tânărul la secția de Poliție. Acesta din urmă s-a mai ales cu un dosar penal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:08 - Germania, Danemarca și Olanda vor trimite Ucrainei peste 100 de tancuri Leopard 1. Tancurile Leopard 2, gata de utilizare la finalul lunii martie
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”