București: Opt mașini, distruse în trei incendii. Există suspiciunea că focul a fost provocat (VIDEO)

București: Opt mașini, distruse în trei incendii. Există suspiciunea că focul a fost provocat (VIDEO)

Opt mașini au fost incendiate în Sectorul 1 din Capitală, în trei incendii, despre care anchetatorii cred că au fost puse intenționat, informează B1 TV.Mașinile au fost mistuite de flăcări în mai puțin de o oră.

În acest caz a fost depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani, care avea asupra sa două pietre, avea urme de funingine pe palme, iar pantalonii său avea urme de arsuri. Suspectul se află în custodia Poliției.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar un al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

Ulterior, a fost anunțat un alt incendiu pe strada Petru Rareş, unde echipele de intervenție au găsit un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Al treilea incendiu a avut pe strada Nicolae Ionescu, două mașini care ardeau cu flacără fiind distruse pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Potrivit primelor informații anchetatorii au descoperit mai multe indicii care conduc la ipoteza că toate cele trei incendii au fost provocate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)