Piromanul din București a fost arestat preventiv

Piromanul din București a fost arestat preventiv

Magistraţii Judectătoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care, săptămâna trecută, a incendiat opt maşini din acest sector.

Bărbatul a fost prins de poliţişti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, chiar în spatele Secţiei 1 Poliţie. El a fost audiat de agenții Secției 4 și și-a recunoscut faptele.

”A fost un caz deosebit de greu, care a necesitat un volum foarte mare de activităţi din partea polițiștilor din Sectorul 1 şi de la Poliţia Capitalei. În această activitate au fost implicaţi 40 de poliţişti de la Sectorul 1, toţi polițiștii de ordine publică din Poliția Capitalei. Nu există o legătură între el si părţile vătămate. Și-a recunoscut toate faptele săvârşite. Nu a mai săvârşit astfel de acte în trecut”, a declarat Ionuț Dana, șeful Poliţiei Sector 1.

Anchetatorii au descoperit că individul este un şofer profesionist, cu permisul suspendat, fiind depistat în urmă cu câteva luni la volanul unui autoturism cu numere expirate. De asemenea, bărbatul a avut şi câteva probleme personale. Este divorţat şi are doi copii. Ar fi suferit de depresie, ceea ce, bănuiesc anchetatorii, ar fi dus la degenerarea comportamentului său.

Ultima oră
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia