București: Șoferul care a călcat o fetiţă pe trecere, reţinut. Individul a avut probleme cu legea și în Germania (VIDEO)

București: Șoferul care a călcat o fetiţă pe trecere, reţinut. Individul a avut probleme cu legea și în Germania (VIDEO)

Şoferul care a lovit o fetiţă de 10 ani pe o trecere de pietoni şi a fugit află dacă va ajunge după gratii! Individul de 47 de ani a fost dus în faţa magistraţior, unde este audiat. Anchetatorii au descoperit că nu are permis de conducere, iar maşina pe care a condus-o a fost vândută de aproape 10 ori fără acte în regulă, informează B1 TV.

Bărbatul a fost adus de poliţişti la Judecătoria Sectorului 4, după ce individul a lovit-o pe copila de 10 ani pe trecerea de pietoni. El este acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere pe drumurile publice fără permis de conducere.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Poliţiştii l-au căutat mai bine de 24 de ore şi abia au reşit să-l găsească. Se pare că bărbatul avusese probleme cu legea inclusiv în Germania.

Maşina pe care o conducea bărbatul a fost găsita vineri pe o stradă din zona Pieței Delfinului din Capitală.

Autoturismul a fost vândut şi cumpărat de aproximativ 10 ori fără ca proprietarii acesteia să întocmească actele necesare. Mașina a fost găsită abandonată la 10 kilometri distanţă de locul unde șoferul a lovit, cu ea, o fetiţă de 10 ani.

Copila este în afara pericolului, acasă, dar va mai rămâne o perioadă imobilizată din cauza rănilor.