Bucureşti: Un şofer neatent a avariat 12 maşini parcate regulamentar

Bucureşti: Un şofer neatent a avariat 12 maşini parcate regulamentar
Foto: B1 TV

12 masini avariate. Este isprava unui şofer neatent, care a provocat un accident, pe un bulevard din capitală. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, şi a fost transportată la spital. Din spusele martorilor, şoferul, care tocmai ieşise din parcare, nu s-a asigurat şi s-a izbit frontal cu o maşină de teren. Destul de tare, se pare, pentru că maşina de teren a fost aruncată în alte 10 autoturisme parcate regulamentar.

“Am plecat de pe loc, am făcut un pic stânga, şi apoi am văzut venind din spate un jeep, şi direct izbitura am mai simţit, atât”, a spus un şoferul maşinii care ieşea din parcare.

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatul a arătat că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice. Cu toate acestea, ambii au fost duşi la Institutul de Medicină Legală, pentru a li se recolta probe biologice, ceea ce nu i-a convenit deloc şoferului maşinii de teren, care a ripostat.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Acum poliţiştii încearcă să afle exact, cine este vinovat de producerea accidentului.

12 maşini avariate dintr-o lovitură

 

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)