Buzău: Bărbat bătut în trafic sub privirile polițiștilor, care au chemat la rândul lor mascații (VIDEO)

Buzău: Bărbat bătut în trafic sub privirile polițiștilor, care au chemat la rândul lor mascații (VIDEO)

Un bărbat a fost bătut în trafic, în Buzău, chiar sub ochii polițiștilor. Totul s-a întâmplat după ce acesta a fost urmărit, blocat și după ce a semnalat incidentul polițiștilor.

O patrulă de poliție apărută în timp ce omul era urmărit de indivizi a încercat să intervină, însă fără succes. Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se vede cum agresorii au devenit și mai violenți, în ciuda intervenției polițiștilor.

Potrivit Digi24, a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-i potoli pe bătăuși.

Bărbatul a sunat la 112, iar de acolo i s-a spus că va ajunge și Poliția: „V-am trimis echipaj de poliție acolo. Rămâneți pe loc. Sunt în mers și ei. Vin spre dumneavoastră!” Doar că polițiștii s-au văzut total depășiți de situație și au solicitat, la rândul lor, intervenția mascaților.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)