Ca la noi, la nimeni. Un român a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul anti-COVID

Ca la noi, la nimeni. Un român a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul anti-COVID
Foto simbol: Pixabay

În cadrul unei postări pe rețeaua de socializare Facebook, medicul Laura Ghibu a povestit evenimentul pe care nu credea vreodată să-l vadă. Un român a băut o ladă de bere ca să elimine vaccinul anti-COVID. Respectivul era împotriva vaccinului și era un adept al teorie conspirației. Singurul motiv pentru care s-a vaccinat e, deoarece trebuia să plece în străinătate.

”Nu voia să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”

Individul respectiv a spus că s-a vaccinat, deoarece trebuia să plece în străinătate și nu dorea „să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”, a transmis medicul. Acesta a continuat spunând ca imediat s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să elimine vaccinul.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului.
Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi.
Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia “să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”.
Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să “dea vaccinul afară”!  Și că după aia s-a “simțit amețit” din cauza “drăciei ăleia”.
Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi “dat afara cu bere” și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut.
Oricum l-am felicitat pentru alegere.”, arată postarea medicului Laura Ghibu.

Situația vaccinări anti-COVID în România 

Ieri, s-au imunizat 150.639 de persoane anti-COVID, dintre care, 111.033 de persoane au primit prima doză.

De la debutul campaniei de imunizare și până acum 6.621.326 de persoane au fost vaccinate anticoronavirus cu prima doză. 6.041.920 de oameni au schema completă de vaccinare, iar 759.661 au chiar și a treia doză administrată.

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a luat avânt în contextul în care România se confruntă cu cel mai agresiv val al pandemiei. Peste 500 de persoane au murit de COVID numai în ultima zi. Pentru a limita răspândirea virusului, autoritățile au dispus noi restricții și au început să organizeze evenimente de tip maraton.

Ultima oră
19:25 - Florin Roman (PNL): Despre Florin Roman s-au putut spune multe lucruri, mai puțin un lucru – că e corupt. Mă cunosc mulți, poate de asta și deranjez în stânga și-n dreapta (VIDEO)
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)