Câine legat de un excavator și târât mai mulți kilometri pe o șosea din Teleorman. A fost salvat de șoferii care au blocat utilajul în trafic (VIDEO)

Câine legat de un excavator și târât mai mulți kilometri pe o șosea din Teleorman. A fost salvat de șoferii care au blocat utilajul în trafic (VIDEO)
Captură Video - Kola Kariola / Facebook

Mai mulți șoferi au asistat la o scenă cumplită pe o șosea. Un câine a fost legat de un excavator și târât mai mulți kilometri. Indignați de gestul șoferului, oamenii au oprit circulația și, ulterior, a fost anunțată Poliția.

Câine târât cu excavatorul pe o șosea din Teleorman. Cum a fost salvat

Un cățel a fost legat de un excavator și târât pe o șosea din Teleorman, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Dan Gabor. Mai mulți șoferi au asistat la scena în care animalul era chinuit. Oamenii au claxonat în speranța că-l vor convinge pe șofer să-l elibereze pe cățel.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În cele din urmă, câțiva șoferi opresc mașinile pentru a-i cere socoteală șoferului excavatorului. Bărbatul, însă, nu pare deranjat de situație și coboară cu o atitudine degajată, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă. Ba mai mult, el s-a prefăcut șocat de incident și a spus că nu știa că animalul este legat de utilaj.

Între timp, la fața locului a ajuns și poliția, care a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor.

În urma incidentului, câinele a suferit răni multiple în jurul gâtului, acolo unde a fost strâns cu lanțul, dar și la nivelul picioarelor. Patrupedul a ajuns în grija asociației Kola Kariola, iar acum se afla în stare bună.