Camelia Bogdan, plângere penală la DNA privind excluderea din magistratură: "S-a constatat printr-un act oficial al CSM că Dan Voiculescu are același interes cu Inspecția Judiciară" (VIDEO)

Camelia Bogdan, plângere penală la DNA privind excluderea din magistratură: "S-a constatat printr-un act oficial al CSM că Dan Voiculescu are același interes cu Inspecția Judiciară" (VIDEO)

Camelia Bogdan nu se lasă. Aceasta a anunțat căva face o plângere penalăla DNA dupăce a fost exclusădin magistratură. Camelia Bogdan susține căa fost sancționatădin cauza unei plângeri făcute de o fundație controlatăde Dan Voiculescu.

„Ar trebui ca Secția de judecători să se abțină, deoarece în procesul meu a fost admis pentru prima dată, s-a constatat printr-un act oficial al CSM că Dan Voiculescu are același interes cu Inspecția Judiciară. Asta a dat CSM-ul admițând cererea de intervenție a FASCIAS, o organizație al cărei beneficiar este Dan Voiculescu. Practic, s-a decis că în cercetarea mea disciplinară FACIAS, adică Dan Voiculescu, a avut același interes ca și Inspecția Judiciară. Este motivul pentru care au am făcut o plângere la DNA.

Eu am fost exclusă din magistratură doar pentru că am predat în afara învățământului universitar, ori mie mi s-a imputat și că am luat bani de la o parte din proces. Pentru asta am primit rezoluție de respingere a sesizării. Deci, s-a constatat că n-am luat bani de la o parte din proces. S-a mai vehiculat că am absentat nemotivat de la serviciu. Pe aceste două capete de cerere ar trebui să mai aibă obiect. Mă voi apăra și pe aspectul incompatibilității”, a afirmat Camelia Bogdan.

Camelia Bogdan, plângere penală la DNA privind excluderea din magistratură: "S-a constatat printr-un act oficial al CSM că Dan Voiculescu are același interes cu Inspecția Judiciară"

#DIRECT_ONE_kna2rz#

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis la începutul lunii februarie excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan. Judecătoarea a spus atunci că va contesta la Completul de cinci judecători al instanţei supreme decizia CSM de excludere a ei din magistratură, arătând că i s-a făcut o mare nedreptate, iar sancţiunea este vădit disproporţionată în raport cu aspectele care au fost verificate de Inspecţia Judiciară.

Urmăriți B1TV.ro și pe