Campania #FĂRĂ COLOANE OFICIALE: Construiţi autostrăzi şi abia apoi folosiţi girofarul! / Salarii de mii de euro, bonusuri de zeci de mii de euro, scandaluri de corupție, zero performanță (VIDEO)

Campania #FĂRĂ COLOANE OFICIALE: Construiţi autostrăzi şi abia apoi folosiţi girofarul! / Salarii de mii de euro, bonusuri de zeci de mii de euro, scandaluri de corupție, zero performanță (VIDEO)

Românii au ajuns să fie tratati de politicieni ca nişte cetăţeni de mâna a doua. În timp ce oamenii obişnuiţi trebuie să suporte zilnic aglomeraţia de nedescris de pe şoselele patriei, demnitarii ne sfidează din coloanele oficiale. A devenit de altfel o moda ca mai marii statului să folosească girofarul chiar şi atunci când pleacă în vacanta. B1TV începe o campanie intitulata „# FĂRĂ COLOANE OFICIALE”. Postul nostru de televiziune le cere guvernantilor să contruiască drumuri mai întâi şi abia apoi să foloseasca girofarul.

Ministerul Transporturilor s-a lăudat că anul trecut au fost construiți 23,78 de kilometri de autostradă. De fapt, este vorba despre finalizarea a două bucăți din două loturi de autostradă, care aveau în total doar 54 de kilometri. Lucrările începuseră în 2013 și trebuiau să se termine în 2016.

Alin Goga a fost dat afară din CNAIR după ce a prezentat în presă problemele din acest domeniu. A câștigat, însă, procesul și a revenit pe funcția de consilier juridic în CNAIR. Acesta a explicat, pentru B1 TV, de ce am ajuns în această situație. Incompetența și corupția sunt două dintre motive.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Nu e niciun fel de gândire logică. Vor să lanseze o licitație pentru o autostradă pe Bacău când, dacă ar moderniza și ar crește DN2, și fâcând centurile ocolitoare, în loc să cheltuiască 2 miliarde de euro, cu 500 de milioane și 18 luni termen de execuție am fi avut acest drum la Bacău. Nu au gândire și nu vor să accepte lucrurile care sunt bune. Vor să construiască tot de la 0, să intre în istorie, dar începem lucrările, apoi constatăm că avem prea puțini bani.

Suntem niște fraieri, că în fiecare an noi doar constatăm că acești conducători, indiferent de partide… am dat alora de la UE anul trecut 1,6 miliarde euro din cauza incompetenței acestor oameni!Nici nu vă mai aduceți aminte cine au fost Miniștrii Transporturilor sau directorii de la CNAIR. Au avut salarii de mii de euro, bonusuri la final de an de zeci de mii de euro, să nu mai spunem de scandalurile de corupție legate de trafic de infleunță și mită, apoi au plecat bine-mersi”, a declarat Alin Goga, pentru B1 TV.

Amintim că ministrul Transporturilor, Lucian Șova, atunci când a fost întrebat când vom putea circula pe autostrăzi, a răspuns senin: ”când vor fi gata!”.