CÂND NINGE în Bucureşti? Temperaturi SUB PRAGUL ÎNGHEȚULUI în toată ţara în acest weekend

CÂND NINGE în Bucureşti? Temperaturi SUB PRAGUL ÎNGHEȚULUI în toată ţara în acest weekend

Vine iarna! ANM anunță ocficial că din acest weekend se răcește în toată țara, vor fi temperaturi negative și va ninge pe arii extinse.

Meteorologii spun că vremea va fi deosebit de rece în estul şi sud-estul teritoriului, unde şi vântul va avea unele intensificări, iar valorile termice vor fi negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), potrivit Agerpres.

În regiunile estice, sudice şi centrale se vor semnala precipitaţii slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviţă.

În zonele montane va ninge şi vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.

Şi în Capitală vremea va deveni foarte rece în zilele următoare, cu temperaturi maxime de 2-3 grade Celsius și cu o minimă de minus 2 grade.
Sâmbătă va începe să fulguiască în Bucureşti, în timp ce duminică seară va ninge.

Potrivit unei prognoze speciale pentru Capitală, sâmbătă vremea va fi deosebit de rece pentru această dată, cu o temperatură maximă de 2-3 grade și minima în jurul valorii de minus 2 grade. Cerul va fi noros și vor fi fulguieli. Duminică, vremea se va menține rece. Vor fi înnorări și, mai ales în a doua parte a nopții, va ninge, iar vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi de 3-4 grade, iar cea minimă în jur de minus 1 grad.

VEZI AICI PROGNOZA PÂNĂ PE 26 NOIEMBRIE

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)