Canotori români, în situație disperată: Sportivii sunt amenințați cu arma pe Lacul Snagov

Canotori români, în situație disperată: Sportivii sunt amenințați cu arma pe Lacul Snagov
Foto: mcclaude-sport.ro

Canotori români au fost amenințați cu arma pe Lacul Snagov, de lângă București.

Asta nu este tot, campionii olimpici stau cu frică mereu din cauza bărcilor de mare putere care se află pe lac.

Singura modalitate ca acești teribiliști să fie amendați este dacă sunt descoperiți că depășesc viteza legală, lucru ce nu se întâmplă din cauza faptului că autoritățile nu au aparatele necesare pentru măsurare.

“Polițiștii spun că, de multe ori, sunt neputincioși și merg pe lac doar pentru a-i descuraja pe vitezomani și să-i supravegheze pe cei care fac parte din lotul olimpic de canotaj. Aceștia însă nu pot aplica amenzi. Cei care ar trebui să facă asta sunt ofițerii căpităniei sau angajații Autorității Navale Române”, potrivit Digi24.

Tags:
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)