Cântăreței Nadine i s-au tăiat cauciucurile la mașină, la câteva zile după ce s-a declarat împotriva maidanezilor

Cântăreței Nadine i s-au tăiat cauciucurile la mașină, la câteva zile după ce s-a declarat împotriva maidanezilor

Cântăreaţa Nadine s-a trezit cu cauciucurile maşinii tăiate. Totul, crede ea, din cauza declaraţiilor pe subiectul câinilor fără stăpân.

În urmă cu doar câteva zile, cântăreaţa spunea că bucureştenii ar trebui să pună viaţa copiilor mai presus de soarta maidanezilor. Acum a simţit pe pielea ei înverşunarea celor care apără animalele în disputa publică.

Nadine trebuia să fie prezentă pe platoul emisiunii Weekend B1, la B1 TV, sâmbătă, însă a anunțat că nu poate ajunge deoarece are cauciucurile tăiate la mașină.

Întrebată dacă are idee care este cauza acestui atac, vedeta a spus că nu dorește să indice pe cineva înainte de a avea dovezi.

”Chiar am primit în această dimineață un mesaj pe Facebook în care o doamnă îmi spune >”.

Cântăreața Nadine a rămas fără cauciucuri la mașina proprie, asta după ce, alături de alte persoane publice, s-a alăturat celor care au avut de suferit din cauza câinilor fără stăpân.

Nadine a susținut că viața copiilor e mult mai importantă decât a câinilor vagabonzi.

”Trebuie să ieșim din casă, să punem presiune pe domnii edili. Nu îndrăzniți să puneți în cârca noastră decizia voastră pentru că eu nu vreau sa ma ia doamna la pietre că vreau să-o omoare câinele”, a declarat Nadine în ziua înmormântării lui Ionuț Anghel.

După această declarație, artista și-a găsit mașina cu cauciucurile tăiate în parcare. Nu se lasă însă intimidată. Artista anunță acum că nu e de-acord nici cu referendum-ul care va fi organizat în data de 6 octombrie.

”Eu am o problemă cu referendum-ul, nu mi se pare o idee bună, e o pierdere de timp și de bani. Mă doare foarte tare că domnul Oprescu nu își asumă responsabilitatea, să suporte consecințele”, a mai explicat Nadine.

Nadine s-a trezit cu cauciucurile taiate dupa declaratii recente legate de maidanezi

Embed: