Captură de proporţii la Vama Bechet: Aproape 100.000 de pastile interzise au fost descoperite la un control de rutină

Captură de proporţii la Vama Bechet: Aproape 100.000 de pastile interzise au fost descoperite la un control de rutină

Captură de proporţii la Vama Bechet. Aproape 100.000 de pastile interzise au fost descoperite la un control de rutină într-un autoturism.

Mircea Dan Matei, director executiv Direcţia Regională pentru accize şi operaţiuni vamale Craiova, a declarat că este vorba despre pastilele Actifed, care conțin în proporție de peste 60% preudoefedrină, o substanță interzisă pentru tranzit și comerț în România și în alte țări.

Pastilele au fost găsite asupra a doi cetățeni polonezi care călătoreau din Turcia cu un autoturism. În bagaje au fost 93.170 de pastile, care pot fi și precursori pentru droguri.

Pastile interzise, descoperite la Vama Bechet

Embed: ” />
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)