Care sunt veniturile protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Nu am ieșit în stradă pentru bani” (VIDEO)

Care sunt veniturile protestatarului Marian „Ceaușescu”: Nu am ieșit în stradă pentru bani (VIDEO)

 Marian „Ceaușescu” Moroșanu (53 de ani) cunoscut pentru protestele pe care le-a desfășurat în 2017 împotriva Legilor justiției a dezvăluit în emisiunea moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir  care sunt veniturile sale, având în vedere că politicienii l-au acuzat că este plătit să creeze dezordine. Acesta are o indemnizație de revoluționar de 2.020 de lei și are un spațiu comercial:

Marian Ceaușescu, despre veniturile sale

„Mai am un spațiu comercial pe care îl închiriez, spațiul ăsta l-am luat având acel certificat de revoluționar conform legii am aceste drepturi. Am o garsonieră pe care mi-a dat-o Viorel Lis când era primar general, spațiul comercial tot la fel, în baza legii. Știți câți oameni mă roagă să îmi fac Patreon ca să doneze, la toți le-am zis așa: mulțumesc dar eu nu am ieșit în stradă pentru bani”.

 Marian „Ceaușescu” a criticat modul în care sunt tratați foștii revoluționari de către Guvern și Parlament:

„Înainte nu exista actuala tehnologie ca să faci live, nu exista aceste televiziuni. De ce toate guvernele umilesc urmașii revoluției, răniții, mutilații. Avem între noi persoane care au încă glonțul în ei, că dacă îl scot paralizează. Acest Guvern, Parlamentul spun că nu avem bani, domnule. Tu ai bani pentru pensii speciale….”

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)