Casa lui Sorin Oprescu a fost vandalizată de anchetatori. Avocatul edilului: Parchetul a fost scos, căutându-se milionul de euro

Casa lui Sorin Oprescu a fost vandalizată de anchetatori. Avocatul edilului: Parchetul a fost scos, căutându-se milionul de euro
Foto: click.ro

Viorel Mocanu, avocatul primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, a declarat că anchetatorii care au percheziționat casa edilului, au vandalizat locuința, scoțând până și parchetul de pe jos, scrie click.ro.

Oamenii legii au percheziționat duminică locuința lui Sorin Oprescu, scotocind fiecare colțișor ca să găsească banii pe care primarul general i-ar fi încasat din șpagă.

Perchezițiile din vila din Cioplani au durat câteva ore, iar primarul Capitalei a participat la acestea.

De asemenea, avocatul lui Oprescu a mai precizat că mascații au folosit ranga ca să poată deschide anumite uși.

„Mai bine de jumătate de zi a durat. Parchetul din casă a fost scos, căutându-se milionul de euro”, a spus acesta.

„Am văzut că se discută că ar fi primit mită un milion de euro. Sunt doar susţineri nereale ale denunţătorului. Domnul Oprescu a dat declaraţie amplă în fata judecătorului deşi este nedormit de peste 40 de ore
„, a mai adăugat el.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut de procurorii anticorupţie după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trims duminică noaptea de magistrații Tribunalului București. (Detalii AICI)
 

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)