Casa Regală: Oamenii și-au pierdut încrederea. Cinismul și lașitatea nu trebuie să ne ocupe viața

Casa Regală: Oamenii și-au pierdut încrederea. Cinismul și lașitatea nu trebuie să ne ocupe viața
Foto: evz.ro

Românii şi-au pierdut încrederea şi le cer politicienilor un comportament public „rupt complet şi definitiv de năravurile trecutului”, se arată într-un comunicat dat publicității de Casa Regală referitor la protestele care continuă peste tot în țară și astăzi, duminică, 22 ianuarie.

În comunicat se arată că „întreaga Familie Regală este alături sufleteşte de cei care au, în aceste momente, nevoie de încurajare şi solidaritate.” Se mai menţionează că, „Familia Regală ştie că tot mai mulţi români îşi exprimă cu tărie convingerile şi nemulţumirea, de mai multe zile, în oraşele ţării şi în străinătate, iar povara cetăţenilor este din ce în ce mai apăsătoare.”

“Cinismul, interesul îngust și lașitatea nu trebuie să ne ocupe viața. România a mers mai departe prin indealurile marilor oameni ai istoriei noastre, servite responsabil și generos. Aceste cuvinte au fost adresate tuturor celor care au puterea de a schimba ceva în România. Lecția de istorie pe care tinerii au dat-o țării în decembrie 1989 arată că românii au încredere deplină în virtuțile democrației și libertății atunci când destinul țării este la răspântie”, se mai arată în comunicat.

Casa Regală a mai precizat că Regele și Principesa Moștenitoare urmăresc cu interes și îngrijorare protestele oamenilor, care fac tot ce le stă în putere să apere și promoveze interesele României, fără să favorizeze vreun partid politic.

Urmăriți B1TV.ro și pe