Cascadorie made in România: Mai multe imagini cu o mașină care zboară peste un sens giratoriu au devenit celebre pe mapamond (VIDEO)

Cascadorie made in România: Mai multe imagini cu o mașină care zboară peste un sens giratoriu au devenit celebre pe mapamond (VIDEO)
foto: captura video

O adevărată cascadorie românească a fost preluată de publicaţiile internaţionale. Este vorba despre un accident spectaculos din Brăila în care o maşină a zburat pur şi simplu peste un sens giratoriu. Imaginile au făcut rapid inconjorul mapamondului.

Brăileanul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce plonja cu maşina de partea cealaltă a unui sens giratoriu din oraş.

Imaginile spectaculoase nu i-au impresionat doar pe români, ci şi pe jurnaliştii de peste hotare. Publicaţii celebre au relatat despre cascadoria din centrul Brăilei. The Telegraph, Daily Mail, sau reddit sunt doar câteva din cele mai populare portaluri de stiri care au preluat imaginile din ţara noastră, arată B1 TV.

Cascadorie made in România: imagini cu o mașină care zboară peste un sens giratoriu, celebre pe mapamond

#DIRECT_ONE_reolrw#

"Cum să nu intri într-un sens giratoriu" titrează The Telegraph, unul din cele mai populare site-uri de ştiri Marea Britanie. Povestea soferului care a adormit la volan însoteşte imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Daily Mail, un alt portal de ştiri a preluat cazul tânarului de 22 de ani şi postat imaginile cu cascadoria.

"Într-o scenă care aminteşte de renumitul film Fast & Furious, camerele de supraveghere arată cum o maşină zboară peste sensul giratoriu şi aterizează pe roţi în oraşul Brăila", au scris Jurnaliştii Daily Mail.

Portalurile celebre pentru filmuleţele postate de internauţi, precum LiveLeak, au preluat imaginile care au strâns mii de comentarii.

"A reuşit aterizarea ca un campion" "seamăna cu "Dukes of Hazard. Pare distractiv" spun câţiva dintre comentatori. Cei mai mulţi au cotat cu note maxime impresia artistică a săriturii. "Nota 8 din10" pentru cascadorie a comentat un internaut.

Urmăriți B1TV.ro și pe