Cățelușii găsiți îngropați în smoală, în afara oricărui pericol. Polițiștii din Iași efectuează cercetări în cazul actului de cruzime

Cățelușii găsiți îngropați în smoală, în afara oricărui pericol. Polițiștii din Iași efectuează cercetări în cazul actului de cruzime
Foto: digi24.ro

Autoritățile ieșene anchetează cazul cățelușilor care au fost îngropaţi în smoală. Cei patru pui au fost duşi la o clinică veterinară, unde medicii au reuşit să-i salveze, potrivit Digi24.

„Cei patru căţeluşi au fost găsiţi exact aici în acest perimetru unde se află smoala acum acoperită, dar atunci era descoperit, smoala era probabil proaspăt turnată şi ei, săracii, se chinuiau să iasă din ea, dar evident că nu mai aveau cum”, a declarat Cătălin Pavaliu, director Fundaţia Sky.

Medicii veterinari au rămas fără cuvinte în fața actului de cruzime la care au fost supuși cățelușii, care au fost găsițu aproape morți.

Cei care au salvat căţeii au depus plângeri la Poliţia Judeţeană şi la Poliţia Animalelor din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare. Speră ca vinovaţii să fie găsiţi rapid şi pedepsiţi.

„Am văzut recunosc pe un canal de socializare imaginea şi efectiv nu am putut să citesc tot articolul, nu pot să cred aşa ceva”, a declarat un localnic.

Tratamentul celor patru căţei este plătit din banii fundaţiei care i-a salvat.

Până în acest moment nu a fost găsită persoana care a comis gestul de cruzime, însă ar putea ajunge în închisoare pentru 2 ani.

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)