Caz cutremurător în Timiș: Tânără sechestrată și bătută 22 de ore de iubit (VIDEO)

Caz cutremurător în Timiș: Tânără sechestrată și bătută 22 de ore de iubit (VIDEO)
Foto: gazetanord-vest.ro

O tânără de 26 de ani din Lugoj a fost sechestrată şi bătută cu bestialitate timp de 22 de ore de către iubitul gelos. Femeia s-a ales cu trei coaste rupte, răni la ochi, vânătăi pe tot corpul şi părul smuls.

“Au mai fost episoade în care mai m-a bătut din cauza unor întrebări legate de trecutul meu, dar niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Ceea ce s-a întâmplat a început tot în urma geloziei sale. După ce m-a întrebat dacă l-am înșelat și cu cine am fost în apartament, a început să mă bată cu cureaua peste spate, apoi alterna loviturile cu pumnii, peste cap și peste spate. M-a bătut aproape 22 de ore și nu am putut să mă ating de telefon. La un moment dat eram pe jos, lipită cu spatele de perete. M-a prins de păr și în timp ce îmi vorbea vulgar mă dădea cu capul de perete care s-a și rupt, fiind rigips. M-a târât prin bucătărie ținându-mă de păr, iar apoi mi-a spus părul din cap”, a povestit tânăra pentru Vocea Timișului.

Calvarul fetei a început dimineaţa în zori şi a durat nu mai puţin de 22 de ore. Iubitul acesteia, un bărbat de 35 de ani cu dublă cetăţenia română şi belgiană, şi-a ieşit din fire şi a snopit-o în bătaie, fără niciun pic de milă.

„La un moment dat neputând să suport atâta durere și atația pumni și curele peste cap și peste tot corpul l-am intrebat dacă vrea să ma omoare. Raspunsul lui a fost: nu m-am hotarat încă, după care a fost un episod în care a zis ca mă dă pe mâna proxeneților”, mai spune tânăra.

După 22 de ore de bătăi continue, bărbatul a trimis-o pe fată să cumpere ţigări. Tânara a profitat de moment şi a fugit de acasă. Victima a depus plângere la poliţie. Medicul legist i-a recomandat tinerei 21 de zile de îngrijiri medicale în cazul în care nu intervin complicații.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să afle dacă va fi arestat preventiv

Caz cutremurător la Timiș: Tânără sechestrată și bătută 22 de ore de iubit

Tags: