Caz revoltător. Un polițist examinator a adormit lângă un candidat care susținea proba la traseu pentru permisul auto (VIDEO)

Caz revoltător. Un polițist examinator a adormit lângă un candidat care susținea proba la traseu pentru permisul auto (VIDEO)
Sursa Foto: www.cars.ro

Situațiaalarmantă s-a produs în municipiul Suceava.Un polițist-examinator a fost surprins în trafic în timp ce dormea în timpul examenului pentru obținerea permisului auto.

Polițistul examinator a adormit în timpul probei practice pentru obținerea permisului de conducere

Un polițist a adormit lângă candidatul care susținea proba la traseu pentru permisul auto. Așa cum era de așteptat, mai mulți șoferi din trafic care au trecut pe lângă mașina de examinareau surprins imagini cu acesta, care au devenit virale în mediul online.

În imaginile surprinse de șoferii participanți la trafic se observă cum în mașina-școală, specială pentru examen, sunt două persoane pe scaunele din față. La volan se află un candidat care susține proba de traseu pe o stradă din municipiul Suceava.

Dormea, dar avea mascăde protecție

Pe scaunul din dreapta se află polițistul examinator, care nu poartă masca de protecție, obligatorie, și care pare să doarmă de-a binelea.

În momentul în care observă că polițistul este filmat, șoferul examinat dădin umeri, neștiind nici el cum ar trebui să procedeze într-o astfel de situație.

Polițistul examinator a fost filmat de un participant la trafic. Imaginile au fost suprinse pe stradaCalea Unirii din județul Suceava, pe podul peste râul Suceava. Imaginile au fost filmate marți după amiază și ulterior au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook.

Nu este prima datăcând se întâmplă

Potrivit unor surse locale citate de jurnaliștii de la site-ul suceava.net, aceasta nu ar fiprima datăcând polițistul adoarmeîn timpul probei de traseu, iar acest lucru este cunoscut de către superiorii lui.

Din imagini reiese că elevul conducea exemplar, fără a executa manevre care să-i deranjeze somnul polițitului, care stătea liniștit și confortabil pe scaun.

Un polițist examinator a adormit în timpul examenului

Mii de internauți au râs pe săturate la vederea imaginilor, însă situația în ansamblu este considerată de cei mai mulți jignitoare și de-a dreptul alarmantă.

Conform cars.ro, se pare căelevul examinatmerităpermisul de conducere în condițiile în care somnul polițistului nu a fost perturbat. Probabil aceasta este metoda omului legii prin care testeazăcapacitățile celor care susțin proba practică.

Ultima oră