Caz șocant în Mediaș: O gravidă în opt luni a fost bătută și violată de propriul cumnat

Caz șocant în Mediaș: O gravidă în opt luni a fost bătută și violată de propriul cumnat

O femeie de 22 de ani din Mediaș, însărcinată în opt luni şi jumătate, a fost violată de propriul cumnat. Oroarea s-a produs chiar în locuinţa femeii, în timp ce soţul acesteia era plecat după medicamente. Strigătele de ajutor ale femeii au fost auzite de o patrulă de Poliţie, care l-au imobilizat pe bărbat. Agresorului i s-a întocmit dosar penal, iar autorităţile spun că acesta nu este la primul viol. Femeia a fost internată în stare de şoc la spitalul din Mediaş, unde a şi născut la numai câteva ore după incident.

Fără să ţină cont că tânăra era soţia fratelui său şi mai avea doar câteva zile până trebuia să nască, agresorul a intrat peste cumnata sa în casă, a lovit-o şi a violat-o.

„Soțul a venit la spital să îmi ia medicamente. Eu am rămas în casă cu ei. El a mers și a închis ușa, a stins lumina și s-a apucat de mine. M-a tras de păr și m-a dezbrăcat”, a relatat victima.

Strigătele de ajutor ale femeii au fost auzite de o patrulă de poliţie care se afla din întâmplare în zonă. Agresorul a fost imobilizat de oamenii legii, care au chemat imediat o ambulanţă. Medicii au mărturisit că aceasta era în stare de șoc când a ajuns la ei.

„A fost adusă o pacientă cu o sarcină în luna a 8-a, supusă unei agresiuni, cu mai multe leziuni la nivelul tegumentelor şi la nivelul scalpului, posibil cu caracter sexual”, a declarat ginecologul Jan Mircea Truță.

Din cauza şocului extrem de puternic, tânăra a născut la câteva ore de la producerea incidentului. Soțul femeii a fost şocat de fapta fratelui său.

Agresorul nu este la prima faptă de acest gen. El a fost eliberat recent din închisoare tot pentru un viol.

Urmăriți B1TV.ro și pe