Caz șocant la Maramureș. Un bărbat și-a înjunghiat fratele mai mic din cauza unui loc de parcare

Caz șocant la Maramureș. Un bărbat și-a înjunghiat fratele mai mic din cauza unui loc de parcare

Scene rupte din filmele de groază au avut loc în județul Maramureș.Un bărbat în vârstă de 33 de ani și-a înjunghiat fratele mai mic din cauza unui loc de parcare. În urma teribilului incident, victima a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Un bărbat din Maramureș și-a înjunghiat fratele mai mic

Organele de poliție au intervenit în municipiul Maramureș, după ce un tânăr de 33 de ani și-a ieșit din fire și și-a înjunghiat fratele mai mic. Motivul este unul halucinant, bărbatul ieșindu-și din minți din cauza unui loc de parcare.

Totul s-a petrecut miercuri seară, în Târgu Lăpuș, orașul Rogoz, din județul Maramureș. Din primele informații reiese faptul că cei doi frați s-au luat la ceartă din cauza unui loc de parcare, iar lucrurile au degenerat rapid, de la conflict la violență fiind doar un pas.

Enervat la culme, bărbatul în vârstă de 33 de ani nu a mai ținut cont de nimicși după ce a pus mâna pe un cuțit,l-a înjunghiatpe fratele lui mai mic chiar în abdomen. Tânărul, cu doi ani mai mica fost transportat de urgență la spital, unde a fost preluat de un echipaj medical.

„Polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de către fratele său. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat victima ca fiind un bărbat de 31 de ani din Rogoz, iar persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 33 de ani”,se arată într-un comunicat transmis dePoliția Română, conform Cancan.ro.

Se pare că bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost enervat de faptul că victima nu ar fi parcat autoturismul așa cum ar fi trebuit.

În ce stare se află victima

În urma incidentului,tânărul în vârstă de 31 de ani a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Baia mare și se află în stare gravă. Victima prezintă o plagă în zona abdomenului.

„Victima, care prezenta o plagă în zona abdomenului, a fost transportată de urgență la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”,continuă oamenii legii, potrivit baiamare24.ro.

În ceea ce privește agresorul,bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru acte deviolență, ajungând pe mâinile oamenilor legii.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”,se mai arată în comunicatul transmis Poliţia Maramureş.