Caz teribil în Bistrița-Năsăud. Copil de un an și șase luni, în stare gravă după ce ar fi fost bătut de tatăl vitreg (VIDEO)

Caz teribil în Bistrița-Năsăud. Copil de un an și șase luni, în stare gravă după ce ar fi fost bătut de tatăl vitreg (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

Caz șocant în județul Bistrița Năsăud. Un copil de un an și jumătate a ajuns la spital cu vânătăi pe tot corpul. S-au deschis anchete însă, deocamdată, nu s-a ajuns la nicio concluzie. Oamenii spun, însă, că băiatul ar fi fost maltratat chiar de tatăl său vitreg, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Dan Gabor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Copil din Bistrița Năsăud, bătut de tatăl vitreg

Totul s-ar fi petrecut în comuna Sânmihaiu de Câmpie. Un copil de un an și jumătate a fost bătut crunt. Acesta are vânătăi pe tot corpul, inclusiv în zona feței. Mama micuțului a postat pe rețelele sociale un filmuleț în care se văd clar vânătăile pe corpul micuțului.

Deși comunitatea locală îl arată cu degetul pe concubinul femeii, acesta nu recunoaște că ar fi lovit copilul. Nici mama băiețelului nu îl indică clar pe agresorul fiului său.

De altfel, femeia s-a mutat în urmă cu câteva luni în comuna Sânmihaiu de Câmpie tocmai pentru a fi împreună cu bărbatul bănuit că a bătut copilul. Acesta a fost căsătorit de mai multe ori și are mai mulți copii cu mai multe femei.

Rănile micuțului erau atât de grave, încât medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost nevoiți să îl opereze. Acum e în stare stabilă.

Atât Inspectoratul de Poliție Județean, cât și Direcția pentru Protecția Copilului Bistrița-Năsăud au început anchete în acest caz.