Cazul care a îngrozit România! Momentul șocant în care procuroarea Maria Pițurcă TÂRĂȘTE fetița pe asfalt pentru a o obliga să intre în mașină (VIDEO)

Cazul care a îngrozit România! Momentul șocant în care procuroarea Maria Pițurcă TÂRĂȘTE fetița pe asfalt pentru a o obliga să intre în mașină (VIDEO)

UPDATE: Familia adoptivă a Sorinei a dat un drept la replică ce poate fi citit integral AICI

Cazul fetiței luate cu forța de la familia care o creștea de la nouă luni a îngrozit România.

Procuroarea de caz, Maria Pițurcă, a descins, vineri, la familia Șărămăt și a târât-o pe Sorina, copila de 9 ani, spre mașina familiei din SUA, unde vor autoritățile să on trimită.

Parchetul General va declanșa o verificare internăpentru a se vedea modul în care s-a acționat în acest dosar.

Nu e exclus să fie sesizată Inspecția Judiciarăîn acest caz.

CAZ HALUCINANT! Tânărul se întorcea de la înmormântare când a intrat într-un bar! La un moment dat s-a dus la baie dar nu a mai revenit la masă! Prietenii au început să-l caute disperați! Au făcut infarct când l-au găsit! (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Imagini sfâşietoare într-o gospodărie din judeţul Mehedinţi! O fetiţăa fost luată cu forţa de poliţişti de lângă familia care a crescut-o ani de zile ca să fie trimisă în SUA, la o altă familie adoptivă.

Fata, care de la 9 luni se află în casa familiei Șărămăt, s-a agăţat chiar şi de hainele femeii care a luat-o de la orfelinatşi a crescut-o, a plâns şi a strigat după ajutor.

ȘOC ÎN FAMILIA REGALĂ! AU DAT-O AFARĂ DIN PALAT! MEGHAN MARKLE, ÎN LACRIMI! VEZI AICI AL CUI E COPILUL

Echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți au fost trimiseîn casa unei familii din Baia de Aramăpentru a lua una dintre cele două copile, urmând să fie trimisă la un cuplu din SUA. (Detalii AICI)

Fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție de la familia care a crescut-o

CÂT DE CUMPLIT! CINE SUNT ROMÂNCELE CELEBRE GĂSITE MOARTE ÎNTR-UN LAC DIN PARIS (GALERIE FOTO)

Totul a pornit în 2012, când soții Mariana și Vasile Șărămăt au mers la Direcția pentru Protecția Copilului din Drobeta Turnu Severin, pentru a înfia un copil. Au fost șocați de condițiile în care erau ținuți micuții și au decis să ia în plasament două fetițe, de 9 luni, respectiv un an și două luni. Vreme de șapte ani, au făcut procedurile de adopție pentru cea mai mică dintre ele. Pentru cealaltă, Sorina, li s-a spus să mai aștepte, deoarece mama care o abandonase nu își dăduse acceptul pentru a fi înfiată. Femeia care le-a crescut ca pe propriile fiice și care s-a atașat de ele, povestește cum a început drama familiei, dar și a fetiței neadoptată încă.

O angajată a Direcției, manager de caz și vecinăa familiei Sărămăt,a venit și a determinat-o să semneze o hârtie, din care reieșea că nu intenționează să înfieze copila, spunându-i că așa e mai bine, dar că nu vor fi probleme.

VEZI AICI DECLARATIA FEMEII CARE A CRESCUT-O PE SORINA

Ultima oră
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)