Ce preț au măștile chirurgicale fără adaos comercial scoase la vânzare de eMag și Altex

Ce preț au măștile chirurgicale fără adaos comercial scoase la vânzare de eMag și Altex

Pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), autoritățile din tot mai multe județe impun oamenilor care doresc să iasă din locuințe folosirea obligatorie a măștilor chirurgicale.

Această măsură a fost prima dată obligatorie în țările asiatice. Ulterior Organizația Mondială a Sănătății a arătat că, potrivit unui studiu, în funcție de fiziologia pacientului și condițiile de mediu,norul de vapori cu particule infecțioase eliminat în atmosferă prin tuse sau strănut poate străbate până la 7-8 metri. De aceea, purtarea măștii de protecție este atât de importantă în aceste săptămâni.

Altex și eMag pun la vânzare milioane de măști chirurgicale, fără adaos comercial

Pentru a veni în sprijinul autorităților, dar și a românilor care desfășoară activități în afara locuinței, doi dintre cei mai mari retaileri de pe piața românească au pus la vânzare, de vineri, 10 aprilie, milioane de măști chirurgicale, fără adaos comercial.

Este vorba despre eMag și Altex.

Emag: Măștile chirurgicale se găsesc în seturi de câte 50 de bucăți

Reprezentanții eMag au anunțat primii că au importat peste șapte milioane de măști pe care clienții din toată țara le pot achiziționa fără adaos comercial.

Măștile chirurgicale cu trei pliuri se găsesc în seturi de câte 50 de bucăți la prețul de 146,83 de lei. Reamintim, eMag vinde măștile fără adaos comercial.

Prețul ar putea suferi însă mici modificări din cauza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, pe care eMag îl afișează transparent în pagina produsului.

“Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecţie de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs”, anunță reprezentanții eMag.

Aceștia dau asigurări că măștile chirurgicale vor ajunge în toate colțurile țării, indiferent de distanța de kilometri, în cel mai scurt timp posibil.

Emag a donat măști chirurgicale pentru cei care luptă în prima linie cu COVID-19

De asemenea, reprezentanții eMag au donat măști chirurgicale pentru medicii care luptă în prima linie cu coronavirusul, dar și pentru jandarmi sau militari.

Măsurile eMag pentru a elimina specula cu măști chirurgicale

Pentru că interesul este extrem de mare, dar şi în scopul prevenirii revânzării la preţ crescut, eMag a luat o serie de măsuri. Una dintre acestea se referă la limitarea comenzilor la o signgură cutie pentru fiecare client.

Altex se alătură demersului eMAG și vinde măști chirurgicale fără adaos comercial

Totodată, Altex anunță că se alătură campaniei inițiate de eMag și pune la vânzare milioane de măști chirurgicale fără adaos comercial, în speranța că infectarea cu noul coronavirus va fi stopată.

Altex 5 milioane de măști chirurgicale la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial

Reprezentanții Altex, o firmă românescă cu tradiție, au precizat că pe site-urile lor altex.ro și mediagalaxy.ro se găsesc la vânzare 5 milioane de măști de protecție la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial.

Măștile vor fi disponibile și în magazinele din toată țara, dar de săptămâna viitoare.

“Inițiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm și la care ne alăturăm. Acesta este un moment în care primează siguranța oamenilor și nu costurile”, anunță Altex.

De asemenea, măștile chirurgicale vândute de Altex sunt disponibile în pachete de 50 de bucăți și, pentru a se preveni specula, fiecare client va putea cumpăra un singur pachet.

Județe în care sunt obligatorii măștile chirurgicale la ieșirea din casă

Reamintim că purtarea măștii a devenit obligatorie în județele Hunedoara, Maramureş, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Prahova, Bacău şi Suceava.

Premierul României a reiterat în mai multe rânduri că aceste măsuri de protecție sunt impuse pe termen limitat, până situația revine la normal după pandemia decoronavirus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari