Cel de-al 5-lea deces de la Spitalul Matei Balș a fost raportat la aproape 6 ore de la apelul 112. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineața. Cum arată cronologia evenimentelor

Cel de-al 5-lea deces de la Spitalul Matei Balș a fost raportat la aproape 6 ore de la apelul 112. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineața. Cum arată cronologia evenimentelor
foto simbol: Pixabay.com

5 decese au fost confirmate până acum, în urma incendiului de la Spitalul Matei Balș din București. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineața, iar primul echipaj IGSU s-a prezentat la fața locului în 10 minute. În 29 de minute a fost stins incendiul.

Prea multe informații despre persoanele decedate nu se cunosc încă. Ar fi vorba despre trei bărbați și două femei, dintre care o pacientă de peste 80 de ani.

Cronologia evenimentelor de la incendiul de la Spitalul Matei Balș din București

05:03 – Producerea incendiului de la Pavilionul 5 al Spitalului Matei Balș. La aceeași oră a fost efectuat primul apel la 112, iar cel de-al doilea, 3 minute mai târziu.

05:10 – 5 echipaje de poliție au ajuns în zonă și au restricționat traficul rutier.

05:13 – Primul echipaj IGSU a ajuns la Spitalul Matei Balș.

În total, la fața locului au intervenit 24 de autospeciale de stingere de apă cu spumă, 4 autospeciale cu scară de salvare, 4 echipaje de descarcerare și 10 microbuze transport de persoane; 38 de echipaje de prim ajutor SMURD, 6 echipaje UTIM (terapie intensivă), 5 ATPVM (transport de victime multiple) etc.

05:42 – Incendiul a fost localizat.

06:03 – Clădirea a fost aerisită.

06:41 – Toate persoanele din clădire au fost evacuate

07:48 – Au fost confirmate 4 decese.

10:50 – S-a raportat cel de-al 5-lea deces, persoană identificată în timpul efecturăii cercetării la fața locului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari