Cel de-al 5-lea deces de la Spitalul Matei Balș a fost raportat la aproape 6 ore de la apelul 112. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineața. Cum arată cronologia evenimentelor

Cel de-al 5-lea deces de la Spitalul Matei Balș a fost raportat la aproape 6 ore de la apelul 112. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineața. Cum arată cronologia evenimentelor
foto simbol: Pixabay.com

5 decese au fost confirmate până acum, în urma incendiului de la Spitalul Matei Balș din București. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineața, iar primul echipaj IGSU s-a prezentat la fața locului în 10 minute. În 29 de minute a fost stins incendiul.

Prea multe informații despre persoanele decedate nu se cunosc încă. Ar fi vorba despre trei bărbați și două femei, dintre care o pacientă de peste 80 de ani.

Cronologia evenimentelor de la incendiul de la Spitalul Matei Balș din București

05:03 – Producerea incendiului de la Pavilionul 5 al Spitalului Matei Balș. La aceeași oră a fost efectuat primul apel la 112, iar cel de-al doilea, 3 minute mai târziu.

05:10 – 5 echipaje de poliție au ajuns în zonă și au restricționat traficul rutier.

05:13 – Primul echipaj IGSU a ajuns la Spitalul Matei Balș.

În total, la fața locului au intervenit 24 de autospeciale de stingere de apă cu spumă, 4 autospeciale cu scară de salvare, 4 echipaje de descarcerare și 10 microbuze transport de persoane; 38 de echipaje de prim ajutor SMURD, 6 echipaje UTIM (terapie intensivă), 5 ATPVM (transport de victime multiple) etc.

05:42 – Incendiul a fost localizat.

06:03 – Clădirea a fost aerisită.

06:41 – Toate persoanele din clădire au fost evacuate

07:48 – Au fost confirmate 4 decese.

10:50 – S-a raportat cel de-al 5-lea deces, persoană identificată în timpul efecturăii cercetării la fața locului.