Cel mai norocos român din Spania! Vasile a dat lovitura la Loteria de Crăciun 2022: „Sunt foarte fericit”

Cel mai norocos român din Spania! Vasile a dat lovitura la Loteria de Crăciun 2022: „Sunt foarte fericit”
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Un român se numără printre câștigătorii la Loteria de Crăciun 2022 din Spania. 400.000 de euro este premiul care îi va schimba viața lui Vasile.

Românul care a dat lovitura la Loteria de Crăciun a Spaniei

Bărbatul este șofer de camion din Roquetas de Mar (Andalucia) și joi, 22 decembrie, a câștigat o sumă mare la Loteria de Crăciun 2022 în Spania.

Din păcate, din cauza problemelor de sănătate nu are curajul să se bucure prea mult de premiul încasat, potrivit ziarulromanesc.es.

„Sunt foarte fericit, dar nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm”, a declarat Vasile.

Românul a mers joi să-și ridice premiul în valoare de 400.000 de euro, având pe biletul cumpărat o zecime din El Gordo, 05490.

În prezent acesta se află în concediu medical, asta după ce în luna octombrie a suferit un infarct chiar în momentul în care se afla la volanul camionului.

„Nici nu știu cum de mai sunt aici, m-a prins duminică și nu erau medici”, a explicat bărbatul.

„Nu simt multe lucruri, nu pot simți bucurie, dar încă îmi revin. Am avut o zecime pentru întreaga familie. Vom acoperi găuri și vom putea cumpăra o casă pentru că suntem în chirie de mulți ani”, a mai spus Vasile.

Au fost oferite milioane de euro în toată Spania

Joi, 22 decembrie, a avut loc Extragerea Extraordinară a Loteriei de Crăciun, care oferă premii de milioane de euro. Se pare că premiul de Crăciun „El Gordo” este cel mai așteptat.

Cele mai norocoase zone sunt A Coruña, Fonsagrada (Lugo), Moreda de Aller (Asturias), Roquetas de Mar (Almería) și Madrid.

Vasile a fost unul dintre norocoșii cu cele 150 de zecimi care au fost vândute de El Gordo în Roquetas de Mar, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe