Cele mai bune idei de cadouri pentru părinți

Cele mai bune idei de cadouri pentru părinți
Cele mai bune idei de cadouri pentru părinți

Cumpărarea de cadouri pentru părinții poate fi dificilă. Ce le luați oamenilor care v-au ajutat să deveniți adultul responsabil care sunteți? Trebuie să fie ceva bun.

Ni s-a spus tuturor că nu trebuie să le oferim părinților ceva anume – vor doar timp petrecut împreună sau o felicitare scrisă de mână – dar să fim realiști, tot trebuie să le luați ceva. Când faceți cumpărături, încercați să ieșiți în afara zonei de confort și să vă gândiți la hobby-urile lor: Călătoresc? Sunt pasionați de gadgeturi? Le place să facă lucruri împreună?

Veți dori să le luați ceva ce le va plăcea și pe care îl vor folosi. Dacă sunteți complet lipsiți de idei, atunci nu vă faceți griji – pentru asta suntem aici. Am adunat cele mai bune cadouri pentru părinți, indiferent dacă își petrec cea mai mare parte a timpului acasă sau călătoresc. Aceste cadouri sunt garantate pentru a-i face pe părinți mândri și fericiți.

Televizor 4K inteligent – Cel mai bun cadou pentru serile de film

Dacă părinții dvs. încă nu au un televizor inteligent, le puteți lua unul cadou. Majoritatea Smart TV-urilor au un ecran superb și vin cu Asistent Google încorporat pentru comenzi vocale și control inteligent la domiciliu.

Prosop de bucătărie personalizat – Cel mai bun cadou pentru afișarea mândriei de familie

Părinții dvs. își iubesc probabil familia (sau cel puțin sperăm că o fac). Ajutați-i să-și arate mândria cu un prosop de bucătărie personalizat. Alegeți un design drăguț și includeți numele vostru de familie. Acest cadou adaugă o notă personală plăcută bucătăriei părinților dvs.

Plantă de casă – Cel mai bun cadou pentru părinții pasionați de plante

Cultivarea unei plante din stadiul semințelor nu este pentru toată lumea. Dacă părinților le plac plantele, dar nu pot sau nu doresc să aibă grijă de una de la zero, o florărie este un loc minunat pentru a începe. Retailerii au o mare varietate de plante care sunt complet crescute și deja în ghiveci. Deci, tot ce trebuie să facă părinții dvs. este să găsească locul perfect pentru noua lor plantă.

Espressor de cafea – Cel mai bun cadou pentru consumatorii serioși de cafea

Dacă părinții dvs. nu pot nici măcar să deschidă ochii până nu au consumat cofeină, un espressor de cafea este cadoul perfect. Acest espressor pregătește espresso-ul perfect cu cafea proaspătă măcinată. Părinții își pot crea toate cafelele preferate cu o adevărată experiență de barista, direct în propria casă.

Set de lumânări – Cel mai bun cadou pentru romantici

Seturile de lumânări sunt un cadou minunat pentru părinții cărora le place să se simtă confortabil și să se relaxeze în lumină ambientală.

Trusă de testare ADN – Cel mai bun cadou pentru explorarea arborelui genealogic

Dacă părinții dvs. (sau dvs., prin extensie) au dorit vreodată să știe despre istoria și strămoșii familiei, atunci un test ADN este soluția pentru a afla de unde ați venit și cine sunteți. Cu mai mult de 10 milioane de oameni în rețeaua în creștere a companiei, AncestryDNA a realizat mai mult de un miliard de conexiuni familiale cu un kit simplu.

Platou din bambus pentru brânzeturi – Cel mai bun cadou pentru părinții cărora le place să găzduiască petreceri

Un platou de brânzeturi care are o tavă ascunsă conține diferite cuțite și tacâmuri de brânză, ca să fie la îndemână când aveți nevoie de ele. Platoul de brânzeturi are, de asemenea, spații inteligente pentru biscuiți, nuci și măsline. Este fabricat din bambus 100%, deci nu se va păta și nu va absorbi mirosurile ciudate din brânză. Setul de tacâmuri inclus este fabricat din oțel inoxidabil cu mânere de bambus asortate.

iPad – Cel mai bun cadou pentru părinții cu experiență în tehnologie

Toată lumea iubește un iPad de la Apple, deoarece este durabil, ușor și simplu de utilizat – chiar și pentru părinții care nu sunt pricepuți la tehnologie. Apple s-a mândrit întotdeauna cu simplitatea, iar iPad-ul este unul dintre cele mai bune exemple ale filozofiei sale de „pick-up-and-go”. IPad-ul este un cadou minunat, deoarece este compact și ușor de utilizat. În plus, gândiți-vă cât de mult se vor bucura de FaceTiming cu dvs. direct de pe tabletă.