Spectacol remarcabil la Centrul Cultural pentru UNESCO, în Sectorul 4! Un cvartet inedit a încântat publicul cu numeroase piese din repertoriul clasic românesc (VIDEO)

Spectacol remarcabil la Centrul Cultural pentru UNESCO, în Sectorul 4! Un cvartet inedit a încântat publicul cu numeroase piese din repertoriul clasic românesc (VIDEO)

Încă un spectacol de excepţie la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”! O nouă generație de muzicieni a invitat publicul la o seară de vals. Timp de aproape o oră, un cvartet inedit a încântat publicul cu numeroase piese din repertoriul clasic românesc, informează B1 TV.

Centrul Cultural UNESCO „Nicolae Bălcescu”, în colaborare cu Primăria Sectorului 4, a găzduit încă un spectacol remarcabil care face parte dintr-o serie de concerte. De această dată, a fost vorba despre o formaţie inedită din punct de vedere structual, deoarece vorbim despre o familie de muzicieni.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Găzduim un eveniment absolut remarcabil, un cvarter care este format dintr-o familie. Celebra familie de muzicieni Mirea – tată, fiu, unchi. Ei vor interpreta în această seară piese foarte foarte cunoscute chiar din folclorul românesc, dar stilizate și armonizate semisimfonic. Acest spectacol, ca și cel de luni, face parte dintr-o serie de concerte, un proiect pe care-l derulăm împreună cu Centrul Cultural pentru Tineret UNESCO „Nicolae Bălcescu” și susținut de Primăria Sectorului 4”

Melodiile din repertoriul clasic românesc au răsunat în sala de spectacole a Centrului Cultural UNESCO.

Concertul a continuat seria evenimentelor culturale dedicate tinerilor și a avut ca scop recunoașterea valorilor muzicale incontestabile, prin încurajarea participării unui public cât mai numeros și activ interesat de evenimente culturale. Evenimentul face parte dintr-o campanie menită să susțină crearea unei noi orientări și preocupări muzicale a publicului tânăr pentru aceste genuri muzicale.