Cerșetoare cu păpuși din cârpe, care cereau bani pentru lapte praf, amendate de Poliția Locală Sector 6

Cerșetoare cu păpuși din cârpe, care cereau bani pentru lapte praf, amendate de Poliția Locală Sector 6

Mai multe cerșetoare care țineau în brațe păpuși de cârpe, pe post de bebeluși, au fost prinse de polițiștii locali din Sectorul 6, în timp ce le cereau trecătorilor bani pentru lapte praf. Reprezentanții instituției spun că fenomenul a luat amploare la început de an și îi avertizează pe bucureșteni să nu se lase păcăliți.

Cerșetoare amendate de polițiști

”Un fenomen bizar a început să ia amploare pe străzile Capitalei, la început de an: femei cu bebeluși în brațe cerșesc la semafor „un bănuț pentru lapte praf”. Atenție! Nu vă lăsați păcăliți! În brațele cerșetoarelor nu sunt copii, ci păpuși din cârpe. Poliția Locală Sector 6 a prins în fapt mai multe impostoare, pe care le-a sancționat cu amendă”, a anunțat Primăria Sectorului 6.

Doar joi au fost descoperite de Poliția Locală 4 astfel de cazuri.

”Joi, 5 ianuarie, în intersecția Cotroceni cu Piața Leu, o astfel de femeie apela la mila șoferilor. Poliția Locală Sector 6, aflată prin zonă s-a sesizat în acest caz. A constatat, astfel, că femeia ținea în brațe nu vreun bebeluș adevărat, ci o „păpușă” din cârpe, băgate într-o salopetă de copil.

Nu este singura și nici la prima abatere. Joi au fost prinse trei cerșetoare cu păpuși din haine, în zone diferite ale Sectorului 6. Săptămâna trecută, de asemenea, alta. Pare a fi o adevărată rețea de cerșetoare cu păpuși, căci unele persoane prinse în fapt figurează cu același nume de familie și au mai fost amendate anul trecut pentru aceeași faptă.

Azi, 6 ianuarie, o altă femeie cu păpușă în brațe apela la mila șoferilor la intersecția Șos. Grozăvești cu Splaiul Independenței. Nu era singură, 4 persoane fiind amendate în aceeași zonă pentru cerșetorie”, se mai arată în comunicatul Primăriei.

Urmăriți B1TV.ro și pe