Tudor Chirilă: NULITATEA de Florin Iordache ne spune că noi, cei care dorim să fim în UE, suntem niște handicapați. Să se organizeze REFERENDUM, să vedem cine vrea și cine nu vrea să rămână în Europa (VIDEO)

Tudor Chirilă: NULITATEA de Florin Iordache ne spune că noi, cei care dorim să fim în UE, suntem niște handicapați. Să se organizeze REFERENDUM, să vedem cine vrea și cine nu vrea să rămână în Europa (VIDEO)

Raportul MCV dă încă o palmă guvernului PSD. Doar că măsurile luate de aleșii de la București îi afectează pe toți românii.

PSD-iștii nu se confurmează regulilor UE, iar acțiunile lor se vor vedea în buzunarele cetățenilor.

Tudor Chirilă propune organizarea unui referendu, pentru a se vedea care români doresc să rămână în Europa și care români vor să iasă din Europa.

Voiam să vorbesc despre ceea ce ne macină pe noi, ca țară, ca societate.

Băi frate, noi am intrat în europa în 2007 și am beneficiat de o grămadă de lucruri: am circulat mai repede, liber, doar cu buletinul, mulți români au putut munci în afara țării, mulți bani s-au întors în țară. De asemenea, am avut fonduri nerambursabile, dar, din celebra incompetență a autorităților, dar nu le-am accesat.

Foarte multă lume știe că nu se face nimic cu bani europeni, dar asta nu înseamnă că UE nu ne-a pus la dispoziție o resursă extraordinară pentru a putea crește ca țară.

MCV ne spune foarte clar că PSD a măcelărit Legile Justiției.

Reprezentanții PSD, prin nulitatea Florin Iordache, ne spune că lucrurile nu sunt așa și că noi, cei care ne dorim să fim în Europa, suntem niște handicapați. Mai spune că modificările la Legile Justiției sunt bune pentru România, nu pentru infractori. Mai mult, se gândește să dea în judecată, să atace în instanță acest raport. Ideea lui e foarte simplă, Europa nu ne trebuie.

PSD-iștii nu-și doresc să iasă din Europea, ci doar își doresc să trăiască în Europa așa cum or mușchiuleții lor de infractori. Adică, să trăiască după bunul lor plac, fără reguli, fără iubire pentru țara asta. Cine e cu ei, e împotriva lor și nu mai trebuie să trăiască.

Ar fi indicat un referendum pe tema ‘care români doresc să rămână în Europa și care români vor să iasă din Europa’. Poate e cazul unui referendum pentru a tranșa această problemă.

Dacă oamenii vor în UE, PSD-ul trebuie să plece. Nu au ce căuta să guverneze o țară în care majoritatea cetățenilor vor să trăiască după regulile europene„, a declarat Tudor Chirilă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:00 - Primele concluzii după tragedia din București: Nu au fost asigurate în totalitate acele sprijiniri de maluri pentru a nu se genera acest eveniment
23:58 - Cum s-au dat de gol mai mulți români veniți din Luton, care au prezentat certificate COVID false. Raed Arafat: Acest lucru e extrem de grav, înseamnă că ești dispus să răspândești boala, că nu te interesează nimic
23:25 - Alexandru Rafila, despre testarea obligatorie, pe banii lor, a medicilor care refuză vaccinarea: Îi va enerva. Cum să-i pedepsești? Tu ai nevoie de ei pentru valul 4 al pandemiei și vii să-i ameninți? (VIDEO)
23:11 - Raed Arafat, primele declarații după tragedia de la Biblioteca Națională: Aceste accidente denotă că nu s-a asigurat zona foarte bine
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri