Cinci persoane au ajuns la spital după un accident între un autoturism și un TIR, în județul Cluj. Un bărbat a fost rănit grav

Cinci persoane au ajuns la spital după un accident între un autoturism și un TIR, în județul Cluj. Un bărbat a fost rănit grav
Foto simbol: Pixabay

Cinci persoane, printre care și un copil, au fost transportate la spital, duminică, după un accident rutier în localitatea Căpușu Mare din județul Cluj. Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost rănit grav în impact, transmite G4Media.ro.

Cluj: Cinci persoane au ajuns la spital după un accident între un autoturism și un TIR

„Intervenţie cu descarcerare în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Căpuşu Mare. Două autospeciale cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD şi unul SAJ au acţionat pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă rezultată în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Căpuşu Mare. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.40, iar în momentul sosirii la faţa locului au găsit un autocamion şi un autoturism avariate, în cel din urmă fiind un bărbat încarcerat, în stare de conştienţă şi cu multiple traumatisme. Salvatorii au acţionat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă, iar după îndepărtarea caroseriei contorsionate a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite”, informează ISU Cluj.

Un bărbat în vârstă de circa 20 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Alți doi bărbați, o femeie și un copil au fost consultați la fața locului. Aceștia au fost duși la spital în stare de conștiență și cooperanți, spune ISU Cluj.

„Pompierii au asigurat măsuri de acordare a primului ajutor calificat şi protecţie a persoanelor implicate în accident, descarcerare şi măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, au adăugat reprezentanții ISU Cluj.