Cine este tânărul care a jefuit ieri o bancă din Capitală. Individul a fost reținut

Cine este tânărul care a jefuit ieri o bancă din Capitală. Individul a fost reținut
Sursa Foto: Captură Observator

Bărbatul care a jefuit ieri o sucursală bancară din Capitală a fost prins şi reţinut după mai multe ore de căutări. Este vorba despre un tânăr de 30de ani din București.

A fost prins tânărul care a jefuit o bancă din Bucureşti doar cu o bucată de hârtie

Polițiștii au reușit să-l prindă pe hoțul care a sustras suma de 10.000 de lei dintr-o agenție bancară, după ce a amenințat-o pe casieră printr-un mesaj scris pe o bucată de hârtie. Hoțula fost dus imediat la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale.

”În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ieri ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită într-o agenție bancară din sectorul 2. Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Conform primelor informații, se pare că tânărul de 30 de ani ar fi un împătimit al jocurilor de noroc.

De menționat este că deși au trecut aproximativ 24 de ore de la comiterea faptei,hoțul încă mai avea o parte din banii furațiasupra sa.

Mesajul de amenințare scris pe bilet de hoțul care a jefuit banca din Capitală

Jaful a avut loc marți, 17 noiembrie, când suspectul,a intrat într-o bancă din Sectorul 2 al Capitalei, din fațasediului Poliției Române, şi a cerut bani din casierie. Înainte de a cere banii, individul i-a înmânat casieriței un bilet pe care era scris un mesajde amenințare.

”Ai 10 secunde sa scoti toti banii din sertar… daca te conformezi ajungi acasa cu bine. Daca faci un pas gresit te tai”, se aratăîn biletul atacatorului, potrivit reprezentanțilorInspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Speriată, femeia a acţionat butonul de panică şi i-a dat bărbatului toţi banii din sertar.

La momentul producerii incidentului, în agenție se aflau doar câțiva angajați ai băncii.

Sucursala bancară nu avea nici paznic, iar până au venit agenţii de pază, hoţul plecase deja.