Cine este vinovatul în cazul uciderii lui Hutchins de către actorul Alec Baldwin? I-a înmânat pistolul încărcat și l-a îndemnat să tragă

Cine este vinovatul în cazul uciderii lui Hutchins de către actorul Alec Baldwin? I-a înmânat pistolul încărcat și l-a îndemnat să tragă

Ancheta scoate la iveală detalii cutremurătoare din timpului tragicului incident petrecut pe platourile de filmare a producției Rust, joi.

Se pare că persoana care ar fi responsabilă de moartea directorului de imagine Halyna Hutchins, este asistentul de regie Dave Halls. Acesta a luat un pistol de recuzită dintr-un cărucior și a dat semnal că poate fi folosit în siguranță, fără să se asigure că nu are muniție reală.

Atunci când actorul Alec Baldwin a tras pe trăgaci, l-a împușcat pe regizorul Joel Souza în umăr, iar pe directoarea de imagine a filmului, Halyna Hutchins, în piept. Femeia de 42 de ani a murit.

Primul raport oficial în acest caz care a zguduit industria divertismentului a fost lansat vineri, într-o declarație pe propria răspundere depusă de Departamentul de Poliție din Santa Fe, care a transmis că va cere magistraților să cerceteze clădirea în care s-a petrecut tragedia.

Alec Baldwin s-a declarat „distrus” de incidentul fatal pe care l-a provocat.

„Cooperez pe deplin cu poliția pentru a determina modul în care s-a produs această tragedie și țin legătura cu soțul Halynei, oferindu-i sprijinul pentru el și familia sa. Inima mea este frântă, sunt alături de soțul ei, de fiul lor și de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a transmis Baldwin la puțin timp după tragedie.

Actorul a ucis-o joi cu un foc de armă, accidental, pe directoarea de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul filmlui western „Rust”la care lucrau în statul american New Mexico,

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza au fost împușcați atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc din recuzită, a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde decesul ei a fost declarat de medici.

Regizorul filmului „Rust”, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.