Circulația pe Transalpina, între Novaci și Rânca, a fost reluată marți dimineață. Imagini spectaculoase de pe sectorul care a fost închis noaptea trecută (VIDEO, GALERIE FOTO)

Foto: Facebook @ Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Autoritățile au anunțat marți că a fost reluată circulația pe Transalpina, care fusese închisă luni din cauza viscolului puternic și a vizibilității reduse.

Pentru mai multe imagini consultați GALERIA FOTO

Circulația pe Transalpina, între Novaci și Rânca, reluată marți dimineață

„S-a redeschis circulația pe DN 67C (Transalpina), între Novaci și Rânca. Începând cu ora 09:00, s-a reluat circulația pe sectorul de drum Novaci – Rânca de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5t.

Precizăm că de la km 22+000 este obligatorie montarea de lanțuri antiderapante”, se arată în informarea transmisă luni de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

CNAIR a îndemnat la prudență.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a recomandat CNAIR.

Urmăriți B1TV.ro și pe