Circulația rutieră între Poiana Brașov și Râșnov, întreruptă din cauza unui copac căzut pe carosabil

Circulația rutieră între Poiana Brașov și Râșnov, întreruptă din cauza unui copac căzut pe carosabil

Traficul rutier pe DN1E între Poiana Braşov şi Râşnov a fost blocat, joi, în jurul orei 16.00, după ce un copac a căzut pe carosabil din cauza vântului puternic.

„Echipe de la Regia de Păduri se află la locul respectiv pentru a tăia şi ridica copacul de pe carosabil. Dar nu sunt probleme deosebite pentru că traficul nu este foarte intens în zonă şi există rute alternative”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, citat de Mediafax.

Acesta este al doilea copac doborât de vânt în cursul zilei de joi. În jurul orei 14.00, a mai căzut un copac pe carosabil în aceeaşi zonă, traficul fiind blocat atunci timp de o oră, şoferii fiind îndrumaţi să aleagă rute alternative.

Tags:
Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)