Circulație îngreunată pe A2, pe sensul de mers către Constanța. Mai multe accidente au avut loc (VIDEO)

Circulație îngreunată pe A2, pe sensul de mers către Constanța. Mai multe accidente au avut loc (VIDEO)
foto: b1.ro

Trafic blocat pe drumul spre mare, unde au avut loc mai multe accidente. Pe A1 un autotren s-a răsturnat, iar pe A2, pe sensul de mers către Constanța, au avut loc mai multe tamponări. Şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent, mai ales că spre Constanţa se circulă având lumina soarelui în faţă la această oră.

Se circula ingreunat din cauya nr mare de masini care se indreapta spre litoral, dar si din cauya unor tamponari care s-au produs in ac dim la km 94, 95, la km 206, dar si pe A4 la km 18, arată B1 TV.

Circulație îngreunată pe A2, pe sensul de mers către Constanța

#DIRECT_ONE_hcm9q5#

Pe A1 București – Pitești, circulaţia este oprită la kilometrul 94, pe sensul de mers către Pitești, din cauza autotrenului, care s-a răsturnat pe şosea. Cauza probabilă a accidentelor în lanţ a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers.

Preciyam ca desi masinile implicate au f scoase pe banda de urgenta, multi cond auto incetinesc, din curioyitate sa vada accidentele, si astfel se ingreuneaya traficul. Recomandam prudenta la volan, si sa maresca distanta de siguranta

De asemenea, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferii care încheie coloanele formate să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Pentru că spre Constanţa se circulă având lumina soarelui în faţă, trebuie mărită distanţa în mers, mai spun poliţiştii rutieri.