Clipe de groază în Vaslui! O fetiță de 6 ani, lovită în plin pe trecerea de pietoni

Clipe de groază în Vaslui! O fetiță de 6 ani, lovită în plin pe trecerea de pietoni
Foto: ziaruldevaslui.ro

Momente dramatice în vaslui! O fetiță în vârstă de șase ani a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni. Copila nu era supravegheată de niciun adult și a traversat pe culoarea roșie a semaforului. Aceasta a fost lovită de o maşină condusă de un bărbat de 55 de ani, potrivit News.ro.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urma primelor cercetări s-a descoperit că accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni semaforizată şi marcată corespunzător din faţa sediului Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, după ce copila de şase ani, care nu era însoţită de niciun adult, a fost lovită în plin de maşină.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că minora s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, însă pe culoarea roşie a semaforului. Victima a primit îngrijiri medicale de la echipajul medical al ambulanţei deplasată la faţa locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu policontuzii”, a declarat, miercuri, un reprezentant al Poliţiei Judeţene Vaslui.