Cluj-Napoca: Mașină de Poliție aflată în misiune, implicată într-un accident rutier. Două persoane au ajuns la spital

Cluj-Napoca: Mașină de Poliție aflată în misiune, implicată într-un accident rutier. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane au fost transportate la spital, duminică, în urma unui accident produs în municipiul Cluj-Napoca, după ce un autoturism a lovit o autospecială de Poliție aflată în misiune, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

„Din primele cercetări, reiese că este vorba despre o neacordare de prioritate unei autospeciale care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un stâlp, două persoane fiind duse la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care au fost condiţiile în care s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, pentru Mediafax.

Autospeciala circula dinspre Bulevardul Eroilor spre strada Dorobanţilor, având sirenele pornite, însă şoferul acesteia nu a putut evita impactul cu autoturismul care nu a acordat prioritate.

Autospeciala implicată în accident aparţine Serviciului de Acţiuni Speciale din Poliţia Cluj, în aceasta aflându-se trei poliţişti mascaţi şi trei persoane care urmau să fie duse la audieri în Palatul de Justiţie din Cluj-Napoca, potrivit unor surse citate de Mediafax. Persoanele rănite sunt dintre cele care urmau să fie audiate şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj.