Cluj: Patru jurnaliști, bătuți de paznicii unui lac de agrement în timp ce realizau un reportaj (VIDEO)

Cluj: Patru jurnaliști, bătuți de paznicii unui lac de agrement în timp ce realizau un reportaj (VIDEO)

Incident grav în localitatea clujeană  Sântioana. Patru jurnalişti au fost agresaţi şi sechestraţi de către paznicii unui lac de agrement, în timp ce realizau o ştire despre un bărbat care s-a electrocutat la pescuit. Corespondeta B1 TV Irina Maxim a fost bătută de unul dintre indivizi şi s-a ales cu camera de filmat distrusă.

Cei patru jurnalişti se aflau în apropierea localităţii Ţaga, acolo unde un bărbat s-a electrocutat în timp ce pescuia pe un lac din zonă. Reporterii sosiţi la faţa locului au apucat doar să filmeze câteva cadre. Paznicii au devenit agresivi şi au încercat să confişte orice aparat de filmat.

Victima agresiunii a căzut corespondenta B1TV, Irina Maxim, căreia i-a fost spartă camera de filmat. Cei doi agresori au trântit-o la pământ în timp ce încerca să sune la 112 şi au lovit-o în mod repetat cu picioarele în spate şi în cap. În timp ce jurnaliştii erau bătuţi, o altă persoană a încuiat poarta de acces pentru ca nimeni să nu poată părăsi incinta înainte ca îmtreaga aparatură tehnică să fie confiscată.

În cele din urmă, indivizii certaţi cu legea au fost liniştiţi de poliţiştii aflaţi pe marginea lacului.

Jurnalista a depus plângere la poliţie pentru lovire şi distrugere de bunuri. De asemenea, ea va face alături de colegii ei o altă reclamaţie pentru sechestrare. Autorităţile din Gherla au deschis o anchetă în acest caz.

Cluj: Jurnaliști bătuți de paznicii unui lac de agrement

Embed: " />