Cluj: Zeci de mii de credincioși s-au adunat la Mănăstirea Nicula cu ocazia Sfintei Maria

Cluj: Zeci de mii de credincioși s-au adunat la Mănăstirea Nicula cu ocazia Sfintei Maria

Adormirea Maicii Domnului este prilej de pelerinaj la mănăstirile din toată ţara. La mănăstirea Nicula din judeţul Cluj, încă de ieri mii de credincioşi s-au adunat să se închine la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Pentru cei veniţi din toate colţurile ţării, nimic nu a mai contat, nici aglomeraţia, nici oboseala şi nici faptul că urmau să doarmă sub cerul liber.

Toţi credincioşii asteaptă să ajungă la Icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni, care va fi scoasă din biserică şi purtată în procesiune.

La procesiune va participa şi Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop şi Mitropolit al Clujului, Andrei Andreicuţ.

„La sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, poporul bine credincios din România şi nu numai, ci din întreg universul creştin, are ca datorie importantă pelerinajul. Aşa se face că la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula, tot anul merg credincioşii, dar acum în mod special, Aşa că dăm slavă lui Dumnezeu şi o rugăm pe Maica Domnului să intervină pentru noi, păcătşii, să fie în lume linişte, pace, mai mult belşug şi toate cele trebuincioase familiilor noastre creştine”, a spus ÎPS Andrei Andericuț.

Până în seara zilei de Sfânta Maria, la Mănăstirea Nicula sunt asteptaţi zeci de mii de credincioşi.

Zeci de mii de pelerini la Mănăstirea Nicula

Embed:
Tags: