Coca-Cola, mesaj cu subînţeles înaintea referendumului privind familia tradiţională: ‘Noi nu vedem nicio diferență’

Coca-Cola, mesaj cu subînţeles înaintea referendumului privind familia tradiţională: 'Noi nu vedem nicio diferență'

Coca-Cola România pare să se poziţioneze înaintea referendumului privind familia tradiţională.

Compania a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, o imagine cu subînţeles, care prezintă trei perechi de sticle, cu diverse orientări, alături de mesajul „#samefeeling”.

Imaginea este însoţită de textul „Noi nu vedem nicio diferență” şi, în doar câteva ore, a fost distribuită de peste două mii de ori și a atras sute de comentarii.

Unii internauţi chiar au glumit: „cum explic eu copilului când vede două sticle de Cola la fel pe stradă?”, „cum o să-i explic eu lui ăla micu’ când vede că nu-i nicio Cola Zero?” sau „Coaliţia pentru Familie se va agita ca Pepsiul cand va vedea asta!”.

Tags:
Ultima oră
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!